€ 100 to € 1.500.000

More Search Options
We found 0 results. View results

Ariaweg 17, 3816 HG Amersfoort

€ 225.000
Favorite
Your search results

Overview

  • Updated On:
  • november 7, 2021
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 105 m2
  • Year Built: 1971

Omschrijving

Wil jij op een gunstige locatie wonen, in een groot appartement? Dan is dit voor jou de ideale stek! Dit is een heerlijk ruim appartement met maar liefst 106 m2 woonoppervlakte met een eigen berging op de begane grond. Je beschikt hier over een ruime woonkamer die verdeeld is in 2 aparte ruimtes, grote keuken, 3 grote slaapkamers (zelfs 5 kamers is mogelijk!), groot badkamer en een fijn balkon waar je van het uitzicht op de groene omgeving van Schuilenburg kan genieten.

Het appartement is bereikbaar middels een lift of het trappenhuis.

In de buurt wordt hard gewerkt rondom het ‘Hoge kwartier’  aan diverse nieuwbouw waarmee het een prachtige locatie wordt. Via de Hogeweg de stad in of de Schuilenburgerweg naar het Euterpeplein en de Ringweg Randenbroek maken de locatie makkelijk bereikbaar. En je bent door deze verbindingen in een mum van tijd in de stad of juist de stad uit  Verder treft u in de directe nabijheid scholen, openbaar vervoer, het nieuwe zwembad/sportcomplex Amerena en de opritten naar de snelwegen zowel bij A1 als bij A28.

 

Indeling

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree (met bellentableau) die je toegang geeft tot een berging in de onderbouw (7 m2) en via het trappenhuis of met de lift verplaats je je naar de verschillende woonlagen. Jouw nieuw appartement vind je op de tweede verdieping.

 

Tweede verdieping:
Je komt het appartement binnen via de entree en vanuit hier heb je toegang tot alle ruimtes. De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes van een goed formaat, heeft een aangename lichtinval en is netjes en neutraal afgewerkt waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt. In de woonkamer is genoeg ruimte voor een zithoek en een eethoek en grenzend aan deze kamer vind je een extra kamer die naar eigen wens is in te richten. Je kunt deze bij de woonkamer betrekken of je kunt ervoor kiezen om de wand dicht te maken en zo misschien een extra (slaap)kamer te realiseren.

De keuken is gesloten en hier is een keuken geplaatst in een rechte opstelling. Hier beschik je over voldoende kast- en werkruimte en uiteraard is de keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Wij noemen: een vaatwasser, gasoven, fornuis, afzuigkap, oven en een koelkast los.

Zowel vanuit de zijkamer van de woonkamer als de keuken heb je toegang tot het fijne balkon. Deze ligt op het zuidwesten waardoor je hier van het middag- en avondzonnetje kunt genieten. Vanaf het balkon heb je een fraai uitzicht op een groot grasveld met bomen. Op het balkon is een kast geplaatst ten behoeve van de cv ketel.

In het appartement zijn drie grote slaapkamers aanwezig. Allen hebben prima afmetingen, zijn lekker licht en hebben een nette afwerking.

Vanuit de hal heb je ook toegang tot het separate toilet en de badkamer. Beide hebben een verzorgde uitstraling en in de badkamer ben je voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid en de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden

  • Er is een actieve en gezonde VvE aanwezig en je betaalt € 187,81 servicekosten pm.
  • Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing.
  • Voldoende parkeergelegenheid.
  • Lift aanwezig in het complex.
  • Eigen berging op de begane grond.
  • Bouwjaar 1971.
  • Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel (2011).
  • Energie label: C
  • Lift
  • Glasvezelkabel
  • Intercom
  • Geheel nieuwe keuken
  • Geheel nieuwe badkamer en wc
  • Actieve en gezonde VVE

Locatie

Het appartement ligt dichtbij de stad, het park en uitvalswegen (A1/A28) waardoor je op een zeer gunstige locatie woont. Je woont in de wijk Schuilenburg, een levendige wijk waar veel reuring is. Via de Hogeweg de stad in of de Schuilenburgerweg naar het Euterpeplein en de Ringweg Randenbroek maken de locatie makkelijk bereikbaar. En je bent door deze verbindingen in een mum van tijd in de stad of juist de stad uit. De bossen/het buitengebied is ook binnen een kwartiertje goed te bereiken! In de wijk zelf vind je voorzieningen als winkels, busvervoer en even verderop het winkelcentrum Eutereplein.

Kortom, wil jij op een gunstige locatie wonen? In een groot appartement? En met een prima prijs-kwaliteitverhouding? Dan is dit voor jou de ideale stek!

Het appartement ligt dichtbij de stad, het park en uitvalswegen waardoor je op een zeer gunstige locatie woont. Via de Hogeweg de stad in of de Schuilenburgerweg naar het Euterpeplein en de Ringweg Randenbroek maken de locatie makkelijk bereikbaar. En je bent door deze verbindingen in een mum van tijd in de stad of juist de stad uit. De bossen/het buitengebied is ook binnen een kwartiertje goed te bereiken! In de wijk zelf vind je voorzieningen als winkels, busvervoer en even verderop het winkelcentrum Eutereplein

 

A+

A

B

Your energy class is C

C

D

E

F

G

H

Address: Ariaweg 17
State/County:
Country: Netherlands
Open In Google Maps
Property Id : 19172
Price: € 225.000
Property Size: 105 m2
Property Lot Size: 333 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Energy class: C
Bouwjaar: 1971
Aantal toiletten: 2
Bereikbaarheid
Snelweg
Binnenruimte
Glasvezel Internet
Buitenruimte
Balkon
Overige
Lift
Parkeergelegenheid
Opebaar Parkeren
Berging
size: 9.64 m2
Berging
3.56mx2.71m
Eerste Verdieping
size: 105 m2
rooms: 8
baths: 2
Eerste Verdieping

Similar Listings

Te Koop
Beschikbaar
4 Rooms
3 Beds
1 Baths
Yilmaz Makelaardij
3 Rooms
2 Beds
1 Baths
Yilmaz Makelaardij
Te Koop
Beschikbaar
3 Rooms
2 Beds
1 Baths
75 m2
4 Rooms
3 Beds
1 Baths
98 m2

Mustafa Yilmaz

Makelaar

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp

Compare Listings

Mustafa Yilmaz