€ 100 to € 1.500.000

More Search Options
We found 0 results. View results

Wiekslag 213, 3815 GH Amersfoort

€ 215.000
Wiekslag 213, 3815 GH Amersfoort, ,
Favorite
Your search results

Overview

  • Updated On:
  • november 7, 2021
  • 3 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
  • 98 m2

Omschrijving

Een ruim en licht appartement met 4 kamers in de wijk Liendert. Het appartement beschikt over een grote woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, badkamer, een zonnig balkon en een royale bergzolder met talloze mogelijkheden.

Indeling:
Wiekslag 213 heeft een royale afmeting van maar liefst 98 m2 woonoppervlakte. Op dit moment zijn er drie slaapkamers. De oorspronkelijke deuren die een open verbinding maken tussen de woonkamer en de bijkamer zijn dichtgemaakt. De deuren zijn nog aanwezig. Mocht je de voorkeur hebben voor een grote woonkamer dan is deze ruimte gemakkelijk in de originele staat terug te brengen. De andere twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Aan de achterzijde bevindt zich ook de keuken. Deze is voorzien van een oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en kookplaat.

Ook de badkamer heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een vernieuwd wit badmeubel en douchecabine. De kranen van het wasmeubel en de douche zijn recent vervangen. Omdat de wasmachine niet in de badkamer staat heeft de badkamer een royale loopoppervlakte. In het appartement is een aparte bergkast aanwezig. In deze kast bevindt zich de wasmachine aansluiting.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer (behalve 2 slaapkamers). Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas. De keuken en badkamer zien er heel netjes uit. Voor het opbergen van spullen hoef je je niet druk te maken. Er is voorraadkast en een royale berging op de begane grond. Kortom een appartement waar je weinig aan hoeft te doen om heerlijk te kunnen wonen!

In de wijk Liendert zijn in de afgelopen jaren veel vernieuwingen doorgevoerd. Er is in deze wijk een mooie mix van nieuwbouwwoningen en ruime appartementen ontstaan.

Aan de andere kant van de weg kun je voor je dagelijkse boodschappen terecht bij het winkelcentrum Neptunusplein. Zowel de oprit van de A28 als van de A1 zijn vanuit de wijk snel te bereiken.

Vereniging van Eigenaren:
Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren bestaande uit 24 leden. De VvE wordt professioneel beheerd en beschikt over een actueel meerjaren onderhoudsplan. De servicekosten bedragen € 227 per maand, dit is inclusief een voorschot op de stookkosten van EUR 125

Address: Wiekslag 213, 3815 GH Amersfoort
Area:
State/County:
Country: Netherlands
Open In Google Maps
Property Id : 19486
Price: € 215.000
Property Size: 98 m2
Property Lot Size: 98 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 1
Aantal verdiepingen: 1
Voortuin: Nee
Ligging: Woonwijk
Aantal toiletten: 1
Eigen parkeerplaats: Nee
Achtertuin: Nee
Bereikbaarheid
Bus
Snelweg
Buitenruimte
Balkon
In de buurt
Supermarkt
Kindervoorziening
Basis School
Kinderopvang
Speelvoorzieningen
Locatie
Winkelcentrum
Parkeergelegenheid
Opebaar Parkeren
Other Features
Sportgelegenheden
Begane Grond
size: 99 m2
rooms: 7
Begane Grond
Begane Grond

Similar Listings

Te Koop
Beschikbaar
4 Rooms
3 Beds
1 Baths
Yilmaz Makelaardij
3 Rooms
2 Beds
1 Baths
Yilmaz Makelaardij
Te Koop
Beschikbaar
3 Rooms
2 Beds
1 Baths
75 m2
4 Rooms
3 Beds
2 Baths
105 m2

Mustafa Yilmaz

Makelaar

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp

Compare Listings

Mustafa Yilmaz